Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ & ΤΟΜΑΤΑ



Υλικά:

  • 400g σπαγγέτι Νο6 misko
  • 750g σκληρές τομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά σούπας πελτές τομάτας
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • βασιλικός φρέσκος.


    Εκτέλεση:

    Κόβετε τα φύλλα βασιλικού σε μεγάλα κομμάτια. Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε το σκόρδο με 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτετε το χυμό τομάτας, τον πελτέ, τη ζάχαρη και αλατοπίπερο και σιγοβράζετε για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Παράλληλα, βράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε. Ανακατεύετε τα ζυμαρικά με το μείγμα με τη σάλτσα, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και το βασιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου