ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ & ΤΟΜΑΤΑ
- 400g σπαγγέτι Νο6 misko
- 750g σκληρές τομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλιά σούπας πελτές τομάτας
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- βασιλικός φρέσκος.
Εκτέλεση:
Κόβετε τα φύλλα βασιλικού σε μεγάλα κομμάτια. Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε το
σκόρδο με 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτετε το χυμό τομάτας, τον
πελτέ, τη ζάχαρη και αλατοπίπερο και σιγοβράζετε για 15 λεπτά μέχρι να
δέσει η σάλτσα. Παράλληλα, βράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε.
Ανακατεύετε τα ζυμαρικά με το μείγμα με τη σάλτσα, 2 κουταλιές ελαιόλαδο
και το βασιλικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου